Informatie over COVID-19 vaccinaties

Voor degenen die 9 en 10 april geprikt zijn, is de tweede prik op 25 en 26 juni. Houdt u zoveel mogelijk aan deze data.

De 60- 61- en 62-jarigen kunnen op donderdagmiddag 20 mei en vrijdagmiddag 28 mei geprikt worden.

U ontvangt een brief. Maak uw afspraak in de digitale vaccinatieplanner. Lukt dat niet? Dan kunt u bellen met het nummer wat in de brief staat.

De tweede vaccinatie voor de 60- 61- en 62-jarigen zal zijn op donderdag 2 en vrijdag 3 september.

Let op: voor een volledige bescherming heeft u 2 prikken nodig: haal dus ook uw tweede prik! We streven naar 12 weken of langer tussen prik 1 en prik 2. Waarom? De bescherming is beter volgens recent bericht van het RIVM (29 april).

De huisartsen Rozet prikken op de De Nieuwhof, Rivierweg 1, 6932 KA Westervoort. 

Vragen over AstraZeneca-vaccin en wat te doen met uw vaccinatie? Klik hier

Wilt u de telefoonlijnen zoveel mogelijk vrij houden en ons, als kan, berichten via uw MGn?

Wie wordt waar wanneer gevaccineerd?

(stand van zaken 7 mei 2021)

  • Huisartsen Rozet prikken de 60-, 61- en 62-jarigen op donderdagmiddag 20 mei en vrijdagmiddag 28 mei. Tweede prik is op donderdagmiddag 2 en vrijdagmiddag 3 september.
  • Huisartsen Rozet prikken de 63- en 64-jarigen voor de tweede prik op vrijdagavond 25 juni en zaterdagochtend 26 juni. 
  • Mensen aflopend naar 65 jaar worden door de GGD geprikt. Vanaf 22 april krijgen mensen geboren in 1953, 1954 en 1955 een uitnodiging naar de GGD te gaan.
  • Vanaf 10 mei ontvangen mensen onder de 60 jaar met een medisch risico van de huisarts een uitnodiging om bij de GGD geprikt te worden.
  • Bent u patiënt of medewerker van een GGZ instelling? Vanaf 21 april is vaccinatie beschikbaar: informeer bij uw GGZ instelling.

Bent u voor een afspraak bij de GGD opgeroepen? Laat u daar vaccineren. Ook hier, helaas, is niet mogelijk om bij de huisarts te vaccineren. Wij krijgen een beperkte hoeveelheid (Astra) vaccin, afgestemd op de groep die wij moeten prikken. Wij kunnen geen keuze tussen vaccins bieden.

Wordt u door GGD en door huisarts opgeroepen? Ons advies: laat u zo snel mogelijk vaccineren: daar gaat u dan heen. Bent u gevaccineerd op een GGD lokatie? De huisarts krijgt daar vanzelf bericht van.

Heeft u vragen over de COVID-vaccinatie: het vaccin, werkzaamheid, bijwerkingen? Hoe zit het met zwangerschap? En bij een bepaalde ziekte, medicijnen of behandeling?

coronavaccinatie

Of bel het publieksinformatienummer 0800-1351

Of kijk het filmpje uitleg vaccinatie